marți, 21 mai 2013

Zugraveala sau...

Acum cativa ani era la moda tapetul, acum multi -multi ani - cred ca este vorba de mijlocul anilor 90, cand si ai mei au tapetat peretii, o chestie destul de complicata la vremea aceea (in primul rand pentru ca peretii nu prea erau drepti), iar tapetul nu era tocmai cea mai ok calitate.

Astazi lucrurile s-au schimbat, iar adezivul actioneaza intr-un mod diferit, ceea ce inseamna ca punerea tapetului p[e perete se poiate face intr-un mod mai simplu, care nu implica aaritia unei suite de probleme se manifestau in trecut. Mai mult decat atat, exista o gramada de firme care ofera tapet personalizat - ceea ce inseamna ca puteti pune pe pereti orice model sau imagine doriti, totul la preturi decente si fara prea mare bataie de cap.

miercuri, 15 mai 2013

Picturi pe pereti

Picteaza fetele astea de zor !

Le-am vizitat situl si mi-a placut foarte mult ce am gasit aici. Mi se par atat de interesante modele pe care le creaza si le aleg, in special cele realizate la Laser Megazone.
M-am uitat atent la propuneri de picturi si mi-am ales cateva imagini pe care mi le-as dori in living !
Copacii sau motivele florale sunt cele care ma atrag cel mai mult si o sa va arat creatia lor cat mai curand !

marți, 7 mai 2013

Calatorie la Parga

Am observat ca oamenii fac destul de des confuzie intre Parga si Praga, e cumva normal daca stau sa ma gandesc ca pe de o parte avem un oras cunoscut in toata lumea si pe de alta parte o localitate/statiune la marea Ionica (in Grecia).

Mai multe detalii despre Parga puteti gasi pe wikipedia.

Daca doriti sa ajungeti acolo exista 2 tour operatori din Romania ce ofera pachete de vacanta la hoteluri din Parga - pe de o parte Aerotravel, prin care puteti achizitiona si bilete de avion catre Parga, dar si Christian Tour (daca nu ma insel), care opereaza cu autocare.